Pyssel

Våren var är du?

I morse

När jag fodrade i morse så snöade det. Stora fluffiga bollar – precis vad man vill ha nu! Som tur var höll det inte på så länge utan nu är det strålande sol ute. Har precis strukit på det sista limmet över ena sidan av min trädgårds låda, så nu är den helt klar. Lite mer tork tid, men sedan klarar den av att vara på utsidan. Hittade mängder av fröer och trädgårdsverktyg under trappan! Det har tydligen varit en plats där man hivar undan allt och blundar.

Ena sidan

Nu är det samlat och färdigt till att invänta våren. Jag tänkte plantera ut Amaryllisen, de har redan börjat bli nya blad? trodde de skulle sluta växa när man tagit upp dem. De hade ju växt färdigt vid jul. Men nu kör alla lökarna igång igen i full kraft! Sedan är det ett par lökar som får bli överrasknings blommor, kommer inte ihåg vad det har varit för sort.

Kort sidan

Hade ingen aning om att jag hade så mycket fröer, en del är väldigt gamla så det är frågan om det blir något. Men det är bara att testa och nu har jag 5 nya pallkrakar från jobbet att plantera i. Kollat lite på nätet efter idéer och vilka blommor som man kan plantera längs muren. Vi skall göra ett Hobitts hus av det gamla cement röret på Micaels tomt. Han ville ha det att förvara diverse drycker i på sommaren! Få se vad det blir, nu skall jag köra igång och baka.

Andra sidan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.