Jobb

Vid mitt jobb

Bilden idag är taget utanför mitt jobb. Där växte en liten skogsdunge och två små perfekta granar som jag spanade in varje jul. Jag hade tagit ledigt en vecka från jobbet och när jag kom tillbaka var det fullständigt renrakat och en mängd grävmaskiner och lastbilar höll på att jobba för fullt. Jag har tänkt ta kort varje dag men glömt kameran, jag är så himla morgon trött. Det är helt otroligt hur fort de jobbar. Hux flux så står det väl en fabrik där ute på platån. Bilden är mixtrad med i Photoshopen. Lärde mig tekniken efter en bild jag blev så förtjust i på Tisdagstemat när det var svart/vit.

Utanför mitt jobb

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.