Smått o Gott

Vilken morgon!

Mina böcker

Pust! Vilken morgon.  Två av adventsljusstakarna var helkass, vi köpte de billiga på rusta så man får väl räkna med detta. Kom på smarta idén att åka ner till sekondhanden och kolla efter par andra ljusstakar. Men jösses idag var det så mycket folk och en lite grupp musikanter satt och spelade mitt uppe i allt. Så ( Kaos ) och inte en enda ljusstake var kvar. 50% på alla kläder varav allt folk.  Men jag hittade fem riktigt fina julböcker för 5 kronor styck.

När jag kom ut hade jag givetvis fått böter ( skit,skit ) blir så himla matt, fattar heller inte varför? På ena sidan står man gratis, jag hade ingen större lust att fick parkera så jag ställde mig längst fram? stod inte i vägen eller något! Så böckerna blev väl inte så billiga i slutändan. När jag kom hem så hade Micael druckit upp kaffet utan att sätta på nytt!! Och den enda advents ljusstaken som funkade hade pajat av någon skum anledning?

Köksbordet

Skall sätta på nytt kaffe och gå upp till loftet och hämta ner mammas gamla adventsljusstakar. Hoppas de fungerar. Jag skall åka iväg på storhandling i morgon så det är väl lika bra jag gör i ordning en lista och går igenom det mesta elektriska idag. Bara det inte händer mera konstiga saker idag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.