HĂ€starna

Vilket vÀder :)

Görs i ordning

Kanon vÀder idag och Monica gjorde klart hÀstarna sÄ det i stort sett bara var till att hoppa upp och ut. Snacka om lyx. Med sig hade hon hÀst godis och vi var sÄ himla spÀnda pÄ vad hÀstarna skulle tycka om lakritsen! Den smaken toppade nog alla smaker som vi har testat. Eftersom vi nu skulle pÄ kulturstigen eller nu mera kalhygget sÄ tog vi med oss ett gÀng i fickan och de kom verkligen till anvÀndning idag.

HĂ€stgodis

LÀngst ner pÄ kulturstigen sÄ var hönorna ute och skulle vallas in i hönshuset samtidigt som det var isgata. Det blev uppenbarligen för mycket för Beethoven som började backa och tröjla rejÀlt. Men skam den som ger sig, vi kom förbi och fortsatte bort mot Àngen. Nu mÀrkte man att hÀstarna hade fÄtt in en riktigt god teknik och jag tycker de rör sig betydligt enklare barfota pÄ isen Àn med skor och broddar. Nu mÄste de verkligen kÀnna av ordentligt och inte bara trampa pÄ.

Mot Àngen

Vi red över halva Ă€ngen och svĂ€ngde av mellan husen, de extremt pigga att rida men skötte sig kanon. Även genom den smala lilla tunneln gick det jĂ€ttebra utan det var nĂ€r alla banden som de delar dĂ€r de hugger trĂ€d började fladdra som det blev lite bökigt. Men nu hade jag inga vantar och var mera beredd sĂ„ idag lyckades han inte rusa ivĂ€g utan allt gick hyfsat fint. Hmm pĂ„ nedersta bilden Ă€r det Monica som seeeeegar sig upp, med tanke pĂ„ att hon Ă€r hĂ€lften sĂ„ gammal som mig sĂ„ blir jag lika fascinerad över att det tar sĂ„dan tiiiiid. En annan skuttar liksom upp pĂ„ tvĂ„ röda  🙂

HĂ€stgodis

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.