TrÀdgÄrden

Vilket vÀder vi har :)

Gamla grunden

Hel underbart vÀder och jag passade pÄ att rensa i nedre trÀdgÄrden. Det har legat sÄ mycket grenar och blivit sÄ mycket hallon sly att det började de lite vÀl igenvÀxt ut. Nu har vi enorma ekar hÀr nere som ger hÀrlig skugga men ocksÄ mÀngder av grenar och gammal löv. Det har inte blivit att vi har rensat hÀr men nu nÀr vi har ÄkgrÀsklipparen med slÀp sÄ gÄr det sÄ mycket lÀttare att köra ivÀg skiten. Grenarna som jag inte orkade lyfta band jag fast dÀr bak. SÄ himla smidigt.

TrÀdgÄrden

Det Àr lite kvar att göra men allt Àr borta ut mot hagen. Det Àr ruggigt avkopplande att sitta och dricka kaffe bland trÀden och det hÀr hörnet Àr en av mina favo platser pÄ gÄrden. Passade Àven pÄ att spÀnna och byta ut trÄden mot vÀgen. Drog om trÄden sÄ det inte gÄr runt nÄgra trÀd, det Àr sÄ illa nÀr trÄden försvinner in i barken för att trÀdet vuxit. HÀstarna har aldrig sprungit ut den vÀgen utan brukar mest bara stÄ under den enorma eken för att fÄ skugga.

Mot hagen

Gött att detta Àr gjort sÄ nu behöver man bara köra av med trimmen lÀngst muren. Nu Àr allt sÄ fritt att vi kan köra av det mesta med ÄkgrÀsklipparen och med hÀstarnas hjÀlp kommer det bli skit smidigt att hÄlla efter. KÀnns kanon bra att hÄlla alla murar rena och gruppera blommorna runt dammen, vid vagnen och om vi gör nÄgot nytt. Vi har fyllt igen nÀstan alla gropar och det Àr bara ett par stenar man fÄr se upp med sÄ att inte klingan ryker, annars Àr det bara att dundra pÄ nu mera.

Mot hagen

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.