1 objekt 365 dagar

Wow! snygga de blev :)

Wow!

 

Lill-polarn hade hört att skannern skulle vÀck frÄn datarummet och tagit mod till sig för att undersöka om den kanske var nÄgot för honom, den kan ju lika gÀrna stÄ inne hos honom som hos gubben. Bara han kom underfund med var det var för nÄgot? En grej som Äker fram och tillbaka som lÄter lite konstigt, sÄ kommer det solstrÄlar och plötsligt sÄ spottar den ut papper? mÄste ju vara bra till nÄgot?

Efter att ha tryckt pÄ alla knappar, hade Lill-polarn till sist tagit mod till sig och öppnat locket, nÀr han satte ner handen, hade den börjat skanna och Lill-polarn hade blivit sÄ rÀdd att han höll pÄ att fÄ locket i huvudet. NÀr den vÀl vÀsnats fÀrdigt sÄg fick Lill-polarn syn pÄ pappret med sin lilla hand. Wow! Vilken maskin! Min!

NÀr jag kom innanför dörren sÄ hör jag skrivaren skriva ut för fullt och frÄgade Micael som satt vid köksbordet vad det var han skrev ut? Han tittade förvÄnat pÄ mig och visade armbandet som han höll pÄ med. NÀr vi kom in stod Lill-polarn i en hög av papper, tror baske mig att han hade lyckats skanna de flesta delarna av sin kropp. Han skulle ge dem till Esmeralda, sÄ vackra som de blev!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.